14 Kasım 2005

Eleman aranıyor...

akakce.com, 5 yıldır faaliyet gösteren ilk ve tek Türk fiyat arama motoru...Sevgili fiyat arama motorumuz akakce'de bizimle beraber çalışacak bir arkadaş arıyoruz.

Bu arkadaş evinden çalışacak. Basit bir uygulamayı kullanarak sevgili robotumuz bilbot'a yeni ürünler tanıtacak. Tanıttığı ürün kadar da para kazanacak.

İlgilenir misiniz sevgili okuyucular? Daha doğrusu -okuyucu kitlemizi düşünürsek-, çevrenizde var mıdır böyle iyi insan, titiz vatandaş, tercihen öğrenci birileri?

Ciddi ciddi arıyoruz evet. İsteklilerin şuradan bana ulaşmaları ya da ulaştırılmaları rica olunur. Sevgiler.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Alexa'yı bi sekilde andiran logonuzu degistirecek tasarımcı da istermisiniz?

houston dedi ki...

Ilginiz icin tesekkur ederiz sevgili anonimus. Logomuzdan simdilik bir sikayetimiz yok. Gene de, eger pratik olarak gorebilecegimiz birseyler sunarsaniz, kimbilir?

Ama, web grafigi uretme konusunda yetkin bir arkadas ile, cesitli gorsel rotuslar, hareket yaratacak dokunuslar icin birlikte calismak isteriz.

Bizim memnun edecek diger bir görsellik de sevgili robotumuz bilBot icin bir "tipleme" olabilir.

temhaangelio dedi ki...

öyle gezinirken ve yudumlarken kahvemi birde baktım usta geri dönmüş.. hoşgeldin... yeni projeye bende şey edebilirmiyim acep...

houston dedi ki...

efendim gosterilen yogun ilgiye sonsuz tesekkurler. Gonderilen binlerce cv ile insan kaynaklari departimanimiz ilgilenmekte. saolun, varolun, biz sizle variz, valla.

cidden, bulduk elemanimizi, tesekkurler.