12 Nisan 2007

Mani oluyor halimi...

...takrir'e imiş, takdim'e degil. Tevekkeli degil "mani oluyor halimi takdime hicabim" diyince google'a, bir tek beni cikardi. Yirmi yil kadar once, kasetlerden Zeki-Metin dinledigim zamanlarda zihnime naksolmus idi kendisi. Neyse nereden nereye. Dedigim gibi: Mani oluyor halimi takrire hicabim; bir kopyamizi cikarip, az silip, onun ustunde mi calissak, n'apsak?

6 yorum:

Adsız dedi ki...

anonim olarak atlıyım yorum yapıyım dedim ..

...meta name="author" content="houston@tanerinkiler.com"..
akakce.com a bakarkene buldum bu maili ordan dedim bakiyim google mail adresini kopi pate yaptım kim kimdir baktimkine bu blog sizin kuvvetle muhtemel

efenim cok guzel bir iş cıkarmıssınız oncelikle akakceye hayranım.benzeri bir site yaratma dusuncesindeyim fakat lakin veyahut yeteneksizim ..

şimdi ben size bende boyle bir site acmak istiyorum yardımcı olurmusunuz desem ne dersiniz ?

houston dedi ki...

Buyrunuz sizi to:editor at akakce.com cc:webmaster at akakce.com'a alalim derim sanirim.

Adsız dedi ki...

ah işte onu demeseniz tam super olucaktı !!!

Koray bey kimbilir kaç sterlin ister hizmet karsılıgı olarak : ))

fakat lakin hulasa sizin gibi bir webmasterı bulmak da zor yurdumda ne yapalım sansımıza kuselim o zaman ... veyahut diyorum evolt tamı arasak sansımızı bir kaç tane de script buldum fakat lakin ve veyahut anlamıs değilim ..

http://demo2.datafeedscripts.net/default.aspx

hindistandan web master mı getirsek ne yapsak en düşük sabit maliyetlisinden.

şaka bir yana yaptıgınız işe cok saygı duyuyorum maddi yetersizlikler dolasıyla projelerimi bir turlu gerceklestiremeyen birisi oldugum içinde hafiften kıskançlık içindeyim.

aynı iş sektorel bazda fiyat arama motorlarına donmeye basladı onuda belirtiyim amacımda boyle bir şey acmak --tabi olmuyyacak duaya amin diyoruz bos yere oda ayrı konu ---

thay dedi ki...

kasetten nasıl zeki-metin dinlenir ki? söyle olabilir biz eskiden televizyonun önüne teybimizi koyardık rec e basardık klipleri cekerdik. araya annemin sesi, zil sesi, ezan sesi girerdi ama coşkun sabah bunu kaldırırdı. ya da biz coşkun sabah için bunları göze alırdık. ama zeki ve metin için değer mi be güzel kardeşim?

thay dedi ki...

e yaz artık yeni birşeyler...

๔เl๏รђ dedi ki...

konustuklarınızdan bısey anlamadım yahu :D