13 Kasım 2004

G.O.R.A.

İzledik G.O.R.A.'yı. Çok para harcamışlar belli, hani "kör gözüm parmağına" kıvamında filmin orasına burasına sızdırılmış sayısız reklamı bu yüzden kabul edebildik. Tekniğe de diyecek bişi yok. Otursak, güzel bi hikayemiz, senaryomuz olsa Türk Starwars'ını çekeriz, yüzümüz de kızarmaz. Belli o kıvama gelmişiz. Ama teknolocinin ilk kez bu kadar güzel kullanıldığı bir Türk filmini, bir komedi filmini, gülmek için bir kez daha izleme isteği oluşsa idi içimde, keşke. Keşke, espriler az daha inceltilmiş olsa idi. Ki işin piri var idi işin başında. "Komedi filmi -hem de Cem Yılmaz'dan-" beklentisi ile gidip "hımm evet güzel yapmışlar, aa aynı starwars, aa burası da aynı matrix, aferim aferim" deyip döndüm.

Web sitesi için de masraftan kaçmamışlar belli. Ellerine sağlık. Tasarımı, içeriği, interaktivitesi, pek bir denk düşmüş... *

Meraklısına: "soundtrack" albümü orta malı olmadan önce loop'a atıp bi kaç kez dinlemek üzere, sitede arkada çalan sevgili fon müziğimiz şuradan indirilebilmekte. *. Sağ tıklayıp "Save target as" deyip, sonra da uzantısını MP3 yapmak en iyisi.

Hiç yorum yok: