04 Kasım 2004

Siftah

Evden kaç haftadır birseyler atıp duruyorum, battal beden cop posetleri ile... Kapıcıdan utanıyorum; abi nedir bunlar, nasıl üretiyorsun iki günde bu kadar çöpü dese?! Çöp evdi burası gözümcüm, tasviye ediyoruz... "evim güzel evim, en güzeli benim evim" nasıl derim sonra. Ama cidden bir sürü abur cuburu iyi biriktirmişim... Malım pek kıymetlidir, pek arşivciyimdir: Bir kaç tane yeni gömleklerin yaka düğmelerine iliştirilen o güzel ipli etiketlerden attım çöp torbalarında. Seksen milyon tane mağaza poşeti; kartonu, büyüğü, çok küçüğü, eh be kardeşim bütün evi poşetlesen yetecek... Varın ötesini siz düşünün...

Kafamın içinde de var bikaç bişey... E burda teknolojiyi de hazırlamış, kralını yapıp koymuş sevgili gençler. Az çok CM'ciyiz, bir parça içimiz burkulsa da "elalem"in CM'ini kullanmaya, kararlıyım hepisiciğini ortalığa serip sermeye.. Dilimin pası yolverirse tabi.

bkz. ilk sözler.

Ama ama ama, sana hiç yakışmadı bu javascript hatası, pek sevgili push button publishing blogumun nacizane wysivyg editörü!..

Hiç yorum yok: