03 Ağustos 2005

1.Seksiyon Kadıyayla-Teferrüç

Çocukluğumdan beri hep yanından geçer giderim Uludağ'ın. Her seferinde içim gider. Bir kez olsun tepesine tırmanıp da şöyle bir aşağı bakamamıştım.

Kısmet bu yolculuğa imiş... Buyrunuz GGS (Gece Görsel Sistemler) sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Teleferik ile Uludağ seferimize...

4 yorum:

Gece dedi ki...

Ben uçmak istiyorum. uçmak=kaçmak.
Ben kaçmak istiyorum.

thay dedi ki...

seyyah diye bi dergi vardı. bir gün kampüste kahvaltılık bişeyler almaya gittiğimde çok yakışıklı bi çocuk vardı. biraz farklı olduğumu göstermek için o dergiyi almıştım. biraz onların tadı var bu yazılanlarda.

lakiiiiin, biz de gittik memlekete kaç kere son halimizi göstermek, vizemizi uzatmak, çamaşırlarımızı yıkatmakve hatta evden yiyecek getirmek maksadıyla, ama hiç birini bu kadar deşilesi bir hadise haline sokmadık. aklımıza mı gelmedi, elimiz mi değmedi, otobüsle mi gittik bilmiyorum ki ne oldu?

houston dedi ki...

otobüsle gitmişsindir bir, o zamanlar blog denen sey yokmustu hayatinda iki. Blog isi boyle thay, afedersiniz kabahatini yapsan, bunu cumle alem ile paylaşmak zorundasın. Cumle alem icin cok muhim cunku senin seyin...

Ben burada Google'a calisiyorum çoğunlukla, arada eş dost ile geyik (bkz.su an), bazen de arz-i mahrem karisiyo tabi biraz :)

thay dedi ki...

hımm.. demek böyle.ben bir uyarı görmedim ama bu işte yakında emekliliği gelecek olan kişilerin sözlerine inanmak gerek. lakin bu durumun aksayan yöneri olabilir. şöyle ki:
1.su aralar buraya yazacak atraksiyon, macera yüklü birşeyler yok.hayatımdaki tek renk redhouse ing-türkçe sözlüğün renkleri. mevcut olan hikayelerimize şimdiki zaman süsü verip öyle arz etmemiz gerekebilir.
2. cümle alem dediğimiz olay bende biraz kısa. eksiltili cümle yani. cümlemize zarf tümleci, edat tümleci, gizli özne gibi ögeleri katıp alemi genişletmek gerek. ya da pay ve paydayı aynı sayıyla çarpıp genişletme işlemini yapmak olası. iştirakçilerin sayısı kısa zamanda arttırılmazsa bu eylem kapatılmış bir gazinoda sarkı söyleyen Alev Yakar kıvamında iki kişiye hizmet verecek. bir sen bir Yıldız